Om telefoontjes voor Je persoonlijke aansluiting door te schakelen naar een andere bestemming klik je links onderin op de moersleutel om instellingen te openen.
Op de pagina die opent zie je de optie doorschakelen, vink deze aan en geef de gewenste bestemming op. Dit kan een intern of extern telefoonnummer zijn. Ook kun je de naam van een andere aansluiting invullen.

Wanneer je de telefoontjes van een volledige afdeling zoals bijvoorbeeld een helpdesk of receptie wilt doorschakelen klik je bij de instellingen eerst op aansluitingen, gevolgd door de gewenste naam. Hierna klik je op gebruikersinstellingen en activeer je de doorschakeling op exact dezelfde manier als hiervoor uitgelegd.